Dating kaverit

Fuck luku..

Kategoria: Sekxi suihinotto


Seksi joensuu mistä nainen kiihottuu

Herättele naisen haluja esimerkiksi intohimoisella suudelmalla, jonka lopetat kesken. Jos haluat nopeuttaa tuhmia kokeiluja, anna hänelle tunne, ettei häntä tuomita. Miksi ihminen kokee seksuaalista halua niin voimakkaasti? Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Nykyisin onneksi tiedetän, että yhtä oikeaa orgasmia ei ole olemassakaan, eikä kiihottuminen ole enä sairaus. Huomaa myös ei-verbaaliset vihjeet, kuten henkäily ja äntely. Tuore tutkimus on kuitenkin osoittanut, että miehet ja naiset kiihottuvat kutakuinkin yhtä nopeasti saatuaan itselleen sopivan kiihokkeen. Toisen teorian mukaan nainen on orgasmin jälkeen tarpeeksi raukea pysyäkseen hetken makuullaan, jotta siemenneste pysyisi sisällä mahdollisimman pitkän ja hedelmöitys olisi varmempi.

Seksi: Seksi joensuu mistä nainen kiihottuu

Seksin ehdottamisessa voi olla vitsikäs, nöyrä tai suorapuheinen mutta suloinen ainakaan kovin ronski ei kannata olla. Halu on ikän kuin sisänrakennettu ihmisen ominaisuus. Tämän jälkeen voi jo kokeilla suutelua. Niin tai näin, sekä miehen että naisen orgasmi tuntuu yhtä nautinnolliselta, eikä mikän enä estä toteuttamasta tervettä halua yksin tai yhdessä, välineillä tai ilman, huvikseen tai hedelmöittyäkseen. Naiselle kokkaaminen kertoo siitä, että haluat omistaa hänelle aikaasi ja vaivojasi. Suuseksissä miesten yleinen virhe on liika rajuus, ilmenee kyselystä. Miksi ihminen saa orgasmeja? Naista kiihottaa erityisen paljon mies, joka kokkaa hänelle. Tanssin voi myös ottaa vakavasti, etenkin, jos nainen harrastaa tanssia. Joskus kuulee sanottavan, että nainen tarvitsee enemmän aikaa kiihottumiseen kuin mies.


0 ajatuksia “Seksi joensuu mistä nainen kiihottuu”

Jätä Vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*