Dating kaverit

Fuck luku..

Kategoria: Panoseuraa forum


Lounas nainen valtavat tissit lähellä hamina

lounas nainen valtavat tissit lähellä hamina

Turpa kiinni, nyt pannaan poikaa pyllyyn Antti mörähti Teron lopetettua huutamisen, Antti tarttui käsillän Teron pakaroihin, levitti niitä ja alkoi työntä täydessä komeudessaan olevaa kulliaan Teron sisän. Tero yritti sulkea silmänsä, mutta tästä seurasi useita kovia iskuja poskiin kunnes Tero avasi silmänsä. Sitä ennen Antti irrotti Teron käsiraudat, että tämä pystyisi makaamaan paremmin. Pannassa oli vielä ilkeännäköisiä nastoja niin kuin vahtikoirien pannoissa. Antti sulki oven ja lukitsi sen ulkopuolelta sanomatta mitän. Tero joutui siis lisämän sylkeän peppuunsa koko ajan, vaikka Antti ei ollut edes paikalla. Alkoi raiskata myös Teron suuta.

: Lounas nainen valtavat tissit lähellä hamina

Antti huusi O-on Tero vaikeroi Koulutuksen pämärä on tehdä susta mun huorani. Teron kädet olivat käsiraudoissa selän takana ja kaula oli lukittu remmillä pukkiin joten Tero ei pystynyt liikuttamaan pätän lainkaan. Teroa vähän arvelutti, kun mies asui niin kaukana maalla. Antti löi Teron kullia. No miltä Anusta tuntuu? Ja jos sä yritätkän puraista tai mitän muutakaan typerä, sä toivot ettet olisi syntynytkän, sen lupaan. Toisena opiskeluvuonna hän oli kuitenkin alkanut seurustelemaan itseän vanhemman Tiinan kanssa.


0 ajatuksia “Lounas nainen valtavat tissit lähellä hamina”

Jätä Vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*